נידה וטבילה בוולדורף אסטוריה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 19/09/17 09:12 כח באלול התשעז

שאלה

שלום כבוד הרב...

ביום שלישי שעבר אישתי סיימה את נידתה לאחר כיומיים עשתה בדיקת טהרה וראתה שהיא נקייה ולכן היא צריכה לטבול ביום חמישי הקרוב שזה יוצא ערב חג שני של ראש השנה...

מה עושים במקרה כזה? אנחנו הולכים להיות בבית המלון וולדורף אסטוריה בירושלים ורציתי לדעת מה עושים במצב כזה האם אפשר להקדים את הטבילה או האם ידוע על מקום קרוב למלון שאפשר לטבול בו בחג ואם כן באיזה שעה ואם קיים בכלל מקווה לנשים שעובד במהלך החג...

לשוב לי לציין ששבוע לפני קבלת הנידה הייתי בחול ולא התראיינו כך שכבר 3 שבועות לא היה בינינו מגע פיזי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אין להקדים. אפשר לטבול בלילה של חג שני שהוא ליל טבילתה המקורי.

יש מקווה בשכונת מוסררה ברחוב אלישע, לא רחוק מהמלון שלכם.

יש מקוה גם ברובע היהודי אם נח לכם יותר.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן