פרק תהילים בכל ארוחה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/09/17 14:19 כז באלול התשעז

שאלה

שלום הרב,

קראתי שיש עניין לקרוא בכל סעודה את פרק התהילים 'על נהרות בבל' לזכר החורבן (ובשבת את בשוב ה' שיבת ציון)

האם הכוונה רק לסעודה שאחריה מברכים ברכת המזון ? או כל סעודה ( מנה עיקרית ותוספת) גם אם לא אוכלים לחם ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

המנהג להוסיף פרקים אלו, בסעודה שאוכלים בה לחם ולפני ברכת המזון.

אך כמובן שאין שום בעיה, לומר פרקים אלו גם לפני כל ברכה אחרת.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן