יראה מרבנים

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/09/21 02:50 יד בתשרי התשפב

שאלה

שלום.

רציתי לשאול לגבי פחד מסויים שיש לי.

כל פעם שאני רואה תמונה של רבנים מסויימים, זה ממש מפחיד אותי.

יש להם משהו קדוש כזה ומלחיץ בפרצוף, כאילו מסתכלים אלי מהתמונה.

ובמיוחד אחרי ששמעתי שרבנים מביטים תמיד ויש לנהוג בצניעות ליד תמונות של רבנים ..

מעניין אותי למה זה קורה לי..מה זה אומר..

אשמח לתשובה!

נעמי

נ.ב ( הבן איש חי מאז ומתמיד היה אצלנו תמונות שלו בבית ובספרים והוא למשל אחד מהרבנים שגורמים לי לפחד מרוב שהוא נראה קדוש אבל הפחד הזה ממש עושה לי רע, עד כדי כך שאני ממש נלחצת לראות תמונה שלו)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך

אתקן את דבריך - יש לך יראה מתמונות של רבנים.

הפתרון פשוט - אל תסתכלי בתמונות, אין בכך שום מצווה. (אצלי כמעט לא תמצאי תמונות כאלו)

תלמדי את דברי תורתם - זה העיקר

חג שמח

דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן