כוחה של נשיקה - לנשואים בלבד

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 09/01/03 10:49 ו בשבט התשסג

שאלה

לכבוד הרב שלום.

מראש נתנצל על השאלה, אני ובעלי חיפשנו בהרבה מקומות ולא מצאנו תשובה אולי הרב יעננו.

ראינו שלאיש מותר לראות ולנשק כל מקום בגוף האשה פרט לאותו מקום.

האם לאשה מותר הכל או שגם לה יש "מגבלות"?

אם הרב יוכל לפרסם תשובה בלי הפרטים המזהים.

תודה לרב ויישר כח גדול!

תשובה

בס"ד

אני חושב שזה אסור לאשה, מאותה סיבה שזה אסור לגבר.

זה לא כבוד.
זה לא מחבר בניהם.
זה לא מוסיף אהבה.

הסגנון הזה הוא הסגנון של אלו שהפכו את האהבה למסחר, ואת גוף האשה לתאוה.

אבל זה הרבה יותר מזה. כתוב בזוהר, בספרי הסוד ובכתבי האר"י ז"ל דבר מענין מאוד. אכתוב אותו ברמז לשם הצניעות.

יש "מילה" ויש "ברית מילה".
בשניהם יש חיבור.
בשניהם כשיש חיבור - יש פירות.

חיבור אחד מביא ילדים לעולם - או טובים או ממזרים.

חיבור שני מביא מלאכים לעולם - או מלאכי שרת או מלאכי חבלה.

כל נשיקה בין בעל לאשה בטהרה - מביאה ברכה לעולם.
כל נשיקה בין בעל לאשה בטהרה - יוצרת מלאך בריא, שמח, מלא אור.

להפך - להפך.

***

יש הבדל בין שני סוגי החיבורים.

בזיווג - הבעל יוזם והאשה סבילה. לגבר יש בו מעלה על האשה. - זהו חיבור נמוך.

בנשיקה - חיבור גבוהה - החיבור הוא בין שניהם בשווה.

***

חיבור שבו מורידים את האשה למטה. מחזיר את האשה ואת הנשיות אחורה אחורה.
מחזיר את האשה ואת הנשיות למדרגות נחותות שברוך ה' האשה כבר זכתה לצאת משם במהלך הימים והשנים.

***

כוחות הרע בעולם רוצים להחזיר את הנשים אחורה למקום שבהן היו משעובדות ונחותות.

לנו אין לנו כל ענין להחזיר את העולם אחורה.
אנחנו רוצים להתקדם קדימה.

אנחנו מתפללים ופועלים לימים שבהם תוסר הקללה של: "ואל אשך תשוקתך והוא ימשול בך".

אנחנו מתפללים ופועלים לימים שבהם יאמר: "לא תקראי לי עוד אישי כי אם בעלי"

בהצלחה