כיצד להתחזק?

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 19/01/03 14:14 טז בשבט התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום!

אני מעוניין להתחזק והתחיל תהליך של התקרבות והלוואי הלוואי יותר מזה. לי יש את הרצון!!!

ממה להתחיל וכיצד? התחלתי להניח תפילין אבל ממה כדאי להתחיל? מה ללמוד מה לקיים וכו'.

אני רוצה ללכת לאט אבל בטוח!!!

רב תודות!

תשובה

ב"ה כ' שבט תשס"ג

שלום רב!

יישר כח, אתה בדרך הנכונה היא דרך התורה.

רצוי שתגיע לרב שיוכל להכיר אותך על מנת שיתדרך אותך כיצד להתחיל ללמוד ולעשות בהדרגה על מנת להתקדם.

באופן כללי רצוי להתחיל מלימודי מחשבת ישראל, כמו ספר הכוזרי של ריה"ל, מסילת ישרים של הרמח"ל, ושמונה פרקים של הרמב"ם.

כדאי להתחיל משמירת שבת וכשרות ולאט לאט להתקדם לשמירה מלאה של ההלכה.

בהצלחה

בניהו ברונר

צפת

בברכת התורה