פרנסה מחטיאה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/03/24 19:26 יא באדר ב'

שאלה

אני בן 19 ובשנתיים האחרונות הייתי יחצן של מסיבות והקמתי הפקת מסיבות משלי שהצליחה ושגשגה מאוד שהגיעה לעשרות אלפי אנשים אך עדיין משהו הרגיש לי לא נכון

התחזקתי לאחרונה מאוד וחיפשתי אחר האמת והגעתי למסקנה שאני עושה משהו מאוד גרוע וזה ההפך מקירוב יהודים להשם יתברך. החלטתי שאני סוגר את ההפקה שלי אך בכל זאת הגעתי לנכסים של אפקטים למסיבות, כלי שיווק עוקבים שם של המותג שמאוד מוכר וכיום להערכתי העסק שווה לפחות 100 אלף ש״ח האם אני יכול למכור אותו או שעליי פשוט לסגור אותו כדי שלא ימשיך הלאה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשריך שיש לך את הכוחות החיובים.

אפשר למכור לאחר שהוא יכול לסגור בשבת.

שבת שלום

פורים של שמחה ואורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ