תוכנת אופיס חינמית

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/05/24 09:18 כג בניסן התשפד

שאלה

שלום הרב!

השנה התחלתי את לימודיי בישיבת הסדר.

לצורך לימודיי, בזמן האחרון קניתי מחשב על מנת לסכם שיעורים וכד'. בנוסף, בשביל לימודיי אני צריך להשתמש בתוכנת 'וורד'.

תלמידי מערכת החינוך יכולים להוריד את התוכנה בחינם (https://students.education.gov.il/studies-general-info/office), יש לי אחיות בגילאי התיכון.

האם מותר לי להוריד למחשבי על שם אחת מאחיותיי את התוכנה בחינם?

תודה רבה הרב

תשובה

שלום וברכה

נראה כי הדבר הנכון ביותר הוא לפנות למיקרוסופט ישראל ולרכוש רשיון במחיר מאוד נמוך לשימוש לכתחילה בתוכנות אלה.

כל טוב