windows98

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 19/01/03 00:05 טז בשבט התשסג

שאלה

בס"ד

שאלתי פעם את אחד הרבנים מה עלי לעשות אם יש לי במחשב את ה windows98 שהתקנתי אותו מדיסק (מקורי) של חבר, האם אחרי שזה נעשה ורק אז נאמר לי שזה לא בסדר אני צריך למחוק ולקנות דיסק. התשובה הייתה שאני צריך למחוק ולקנות לעצמי דיסק.

הסכמתי והחלטתי לקנות אבל כשהגעתי לחנות אמרו לי שלא מוכרים כבר דיסקים של windows98 סתם ככה, אלא מוכרים את זה רק בקניית מחשב חדש.

השאלה שלי היא מה אני עושה עכשיו אחרי שנסיתי לקנות את הדיסק ונאמר לי שאי אפשר???

תודה!

תשובה

שלום רב.
במקרה שכזה מותר.
בברכה,
צבי קוסטינר.